Mä sulle dominoefektin näytän!

Yritän ammatillisessa mielessä (hahahaha!) tutustua erilaisiin sosiaalisen median palveluihin. Facebook, Twitter ja Instagram ovat jo hallussa, joten päätin antaa itselleni haastetta Pinterestin muodossa. Olen yrittänyt sisäistää kyseistä palvelua aiemminkin ja luovuttanut todeten, että palvelulla tuntuu olevan kaksi tarkoitusta: tuoda paljon kissanpentukuvia ihmisten saataville ja auttaa hääsuunnitteluissa.

Koska kissanpentua en saa vaikka kuinka kinuaisin ja hääsuunnitelmat eivät taida meikätyttöä koskea, ei Pinterest oikein aluksi lämmittänyt. Kuitenkin päätin antaa palvelulle toisen mahdollisuuden ja päädyinkin tekemään jos jonkinlaisia tauluja ”pinnauksilleni” – on muumia, kissanpentuja, DYI-projekteja, kampauksia kollegalle…

NONIIN, asiaan: Pinterestiä selatessani törmäsin tosi hauskaan tapaan varastoida dominonappulat. Meillä ei toki kotona ollut dominonappuloita joita varastoida, joten piti kipittää ensin Tigeriin ostamaan palikat varastointiin. Purkkeja olisi ollut kotonakin, mutta ei tällaisia pilkkukantisia kuin Tigerissä! Kyltin duunasin töissä laminointikoneen suopealla avustuksella.

Lopputulos: magea purkki, joka sisältää dominopelin. Nyt kun vielä oppisi itse pelin… ja keksisi purkille säilytyspaikan! Sivuseikkoja.

Pretty in polkadots!
Pretty in polkadots!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s