Tilasin Dermosileja, musta on tullut täti

Yksi kollegoistani on diilannut Dermosil-tuotteita ainakin niin kauan, kun itse olen täällä ollut töissä. Oon sivuuttanut kuvaston aina tylysti olettaen, että kyseessä on turhankallis hömppäkosmetiikkaketju.

Päivänä eräänä, kun vaihteessa oli ruokkisaikaan hieman hiljaisempaa, päädyin selaamaan kuvaston. Ja kuinkas sitten kävikään? Totesin, että tuotteet 1. eivät ole turhan kalliita ja 2. ovat aivan älyttömän kauniissa pakkauksissa.

Eipä muuta kuin pyörtämään pahat aatteensa ja tilausta tekemään. Tilasin kaksi erilaista keittiösaippuaa, yhden normaalin käsisaippuan sekä tiskiaineen. Katsotaan, jäänkö kokeilun jälkeen koukkuun ja päädyn vakiotilaajaksi vai sainko kauniita täyttöpulloja muita aineita varten 🙂

dermo1

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s