This time I really went with the flow!

Olimme työpaikan perinteisillä TYKY-päivillä Vierumäellä torstaista perjantaihin. Ohjelmassa oli jos jonkinlaista ihanaa yhdessäoloa ja puuhastelua, mutta ehdottomasti parhaaksi ohjelmaksi muodostui iltapäivän vierailu FLOW PARKISSA.

Kyseessä on Suomen mittakaavaan nähden aivan mahtava seikkailu/extreme/kiipeilypuisto, jossa puuhaa riittää helposti koko päiväksi. Voit tutustua Vierumäen Flowparkiin tarkemmin TÄÄLLÄ.

Puuhahetki alkoi varusteisiin (valjaat, kypärä ja hanskat) tutustumisesta sekä ”Nollaradasta”, joka jokaisen oli käytävä läpi. Koska eri ”rasteilla” ollaan täysin itsenäisesti, oli varusteista hyvä saada kunnon varmuus ennen korkeuksiin kiipeämistä.

Flowparkissa sai kipeäksi kaikki lihakset tasapuolisesti ja kropassa virtasi vuoronperään adrenaliini ja endorfiini. Puistoseikkailussa pääsi ylittämään itsensä ja antamaan kaikkensa samalla pitäen HAUSKAA!

Itsellä meinasivat käsivoimat välillä loppua, mutta onneksi putoamisesta ei hyvintehdyissä rakennelmissa ollut haittaa, valjaat kun pelastivat pinteestä ja henkilökunta sitten pahemmista.

flowpark1 flowpark2

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s