Rullaati, rullaati, rullallallalei!

En ole kova lounastaja. Helsingin keskusta menee sen suhteen siis minulta hukkaan. Kuitenkin oon ottanut perjantaiperinteeksi, että jos olen lähdössä töistä suoraan mökkimaisemiin Jorvakseen, käyn nappaamassa itselleni päivälliseksi parit Rullat.

Rullat, mitä ihmeen rullat? Kebabrullat, sushirullat, papiljonttirullat?

Tutustuin ravintola Rullaan esimieheni Jennin kautta, kun tilasimme rullia yhteen kokoukseen. Sen jälkeen olinkin koukussa. Rulla sijaitsee Yrjönkadulla sisustusliike Nudgen yhteydessä.

Kyseessä on siis vietnamilaiset riisipaperiin käärityt maidottomat ja viljattomat kylmänä nautittavat herkut, jotka tarjoavat erinomaisen ja kevyen kilpailijan sushille.

Rullat nautitaan dippaamalla ne kalakastikepohjaiseen dippiin, josta työkaverini Hanna osasi kertoa, että kyseessä on vietnamilaisissa perheissä tarkkaan vaalittu perhesalaisuusresepti.

Rullassa rullien kanssa on tarjolla sienisoijaa, kalakastikedippiä ja pähkinädippia. Lounaaseen kuuluu aina tietty määrä rullia (3-6) sekä salaatti tai keitto valinnan mukaan.

Itse otan aina Rullalounaskakkosen, eli 4 rullaa, salaatilla.

HERKKUA.

Omskisnomskis!
Omskisnomskis!

Rullaati1

Koska ei ole postausta ilman kappaletta, jammataan vähän ”rolling rolling rolling” -biisin tahtiin – ihana Blues Brothersin Rawhide -biisi, jonka monet muistavat Fievel matkalla Villiin Lähteen -elokuvasta 😉

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s