Älä ihan vielä mene, lehdenjakaja!

Älä vielä, olet muillekin totta!  Ultra Bran jälkeen suomalainen musiikkimaailma tyhjeni mun päässä hetkeksi. Kerkko Koskisen soololevy ja etenkin toki kappaleista Sateentekijä olivat (ja ovat edelleen) mahtavia, mutta korvaavaa yhtyettä ei mulle ihan heti löytynyt. Scandinavian Music Group tuntuu jakavan mielipiteitä tosi vahvasti – syinä usein Terhin nasaalihko ääni ja se, että ’se ei ole Ultra Bra’.  Totta, SMGn ja Ultra Bran äänimaailmat toki ovat kaukana toisistaan, mutta mulle tärkein yhdistävä tekijä on, että molemmat sytyttää mut!  Jos perustaisin pienen kivijalkakahvilan Helsinkiin, niin taustamusiikkina soisi varmasti hyvinkin usein SMG – näissä kappaleissa on yhtä aikaa ihanan hilpeä ja sopivan synkkä tunnelma.  Lempparibiisejäni SMGltä ovat mm.

  • Huutelen pimeään
  • Vieläkö soitan banjoa
  • Nuorukainen
  • Balladi2

Koska myös Kerkko Koskinen Kollektiivi jyrää, kuunnellaan sen kunniaksi lempibiisini kyseiseltä yhtyeeltä: Tallinnan-lautta!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s