Patisserie Teemu & Markus – oijoijoi.

Kuppi & Muffinin lisäksi lempipaikkojani tässä Kampissa on supersuloinen ja huippuherkullinen Patisserie Teemu & Markus. Tutustuin k.o. mestaan kollegani Katrin suosituksesta, kun yritin metsästää yksiin läksiäisjuhliin maidotonta, munatonta ja tiesmistä vapaata kakkua. Kävin läpi Ekbergit, Kakkugalleriat ja -keisarit, mutta kukaan ei pystynyt tällaista kakkua toteuttaa. Teemu & Markus ei kokenut tätä ongelmana lainkaan vaan tarjosivat meille jopa useampia vaihtoehtoja!

Olen kuullut paljon hyvää Teemun ja Markuksen lounaskeitoista ja täytetyistä leivistä. Näistä itselläni ei ole kokemusta, mutta leivokset, kakut ja tuoreet leivät ovat tulleet tutuksi.

Suosittelen näitä uskomattomia makuyhdistelmiä (mansikka-rooibos, tummasuklaa-jasmiini…) sisältäviä ja leivoksia noudettavaksi vähän kauempaakin!

Pikkuisesta kahvilasta voi hakea herkkuja mukaan, siellä voi syödä paikan päällä tai tuotteita voi tilata etukäteen joko noutoa tai kotiinkuljetusta varten. Hyllyssä on joka kerta ollut Macaronsien lisäksi myös useampaa gluteenitonta leivosta!

Löydät Teemun ja Markuksen myös Facebookista.

Omskis nomskis, makuelämyksen tarjoaa Teemu & Markus
Omskis nomskis, makuelämyksen tarjoaa Teemu & Markus
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s