Now baby, what’ve you done to your hair?

Työpaikan alakertaan avattiin puolisen vuotta sitten uusi kampaamo, Meng Salon. Kyseessä on aasialaisen henkilökunnan pyörittämä mukava pikkukampaamo, kätevästi Tokyokanin vieressä!

Aloin tänään töissä ollessani miettiä (n. klo 14), josko mulle sopisi otsatukka. Koska kollegan kanssa tehty pikatesti todisti, että otsishan ON mun juttu ja Meng Salonin ulkopuolella pönötti sopivasti 30 euron tarjous, päätin toteuttaa itseäni heti (mullekaikkitännenyt!) Tuumasta toimeen, siis (klo 15:30, ehdinhän mä reilun tunnin siis asiaa pohtiakin!!).

Googlettelin hakusanalla ”short hair with bangs” ja löysin Rihannaa, Katie Holmesia ja vastaavia. Poimin parhaat kuvat ja kipitin kampaamoon. 30 eurolla sain reilussa puolessa tunnissa hiusten pesun ja hoidon sekä kokonaan uuden kampauksen. Vanha hampputukka alkoikin jo kyrsiä.

They call me Cleopatra.

Nyt on sitten kevään kunniaksi uusi tukka ja heti paljon ryhdikkäämpi olo! PS Meng Salonin henkilökunta ei puhunut suomea mitenkään liiaksi, mutta englannilla pärjäsi loistavasti. Biisinä Manic Street Preachersien Autumnsong, ei vuodenajan, vaan kertsin sanojen takia!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s