Marshall Major -headphones, unboxing

MarshallMajor4

Kävin Soneran liikkeessä viemässä kollegan luuria huoltoon ja törmäsin samalla huipputarjouksessa oleviin Marshall Major -kuulokkeisiin (norm. 99,90 e, nyt 59 e). En tahdo tästä mitään kuulokehifistelykeskustelua (yks kaveri linkkas mulle jo tonnin Sennheiserit, NOT INTERESTED, CAN’T AFFORD 😉 vaan ihan vaan kertoa näistä nyt hankkimistani ^^ Jo pelkkä laatikko oli todella tyylikäs ja laatikon sisällä tyyli jatkuu kyllä jokaiseen pieneen yksityiskohtaan asti.

Pähee boksi!
Pähee boksi!

Väittävät, että kuulokkeiden suhteen ei riitä se, että ne on nätit. No, mä en näistä asioista hirveästi tiedä, mutta verrattuna nykyisiin Exibelin (saa nauraa) kuulokkeisiini, on näiden äänenlaatu ihan uskomaton. En ota näitä enää ikinä päästä. Näitä Marshall Majoreita on valkoisina ja mustina, mutta koska Soneran liikkeessä ei ollut kuin näitä valkoisia, niin otin nää. Toisaalta noi mageet kultaiset liittimet sopii tosi hyvin tän valkoisen verhoilun kanssa

Nää on melkoisen napakat, mikä on loistava juttu – mukautuvat kyllä päähän isompikalloisellakin, mutta eivätpähän tipu pyöräillessä (neeever happened…).

  MarshallMajor3MarshallMajor1

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s