Little Lou, Ugly Jack, Prophet John

Aloitetaanpa aamu ihan valtavan kauniilla kappaleella.

Belle & Sebastian on ollut tosi lähellä mun sydäntä ihan alkuajoistaan asti. Uusin levy (Girls in Peacetime Want to Dance) on LOISTAVA ja todistaa myös osittain ystävämme Jarkon viime kesällä toteamaa ”Disco is back” -lausahdusta.

Belle & Sebastian kuuluu ehdottomasti kesään, mutta Norah Jonesin kanssa lurauteltu Little Lou, Ugly Jack, Prophet John kuuluu sen lisäksi mun aamunautintokappaleisiin. Kuvittele tällainen lämmin, mutta kostea kevätaamu, jolloin ei ole kiire mihinkään, kuppi hyvää teetä (Keisarin morsianta, siis!), uusi sohva ja hyvä kirja.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s