Mistä Tallinnassa saa hyviä oluita?

Tallinnaan on pääkaupunkiseudulta käsin niin älyttömän helppo mennä, että mentyähän sinne tulee. Vaikka kuinka puhutaan hintojen noususta, niin kyllä tuo naapurin pikkuveli edelleen vodka- ja tupakkatarpeet tyydyttää Suomea edullisemmin.

Ihana EckeröLine on muuttanut aikataulujaan niin, että piipahtavat päivän aikana kahdesti edestakaisin. Näin ollen kun aamulla hyppää puoli yhdeksän laivaan ja illalla puoli seitsemän seillaseen, on maissaoloaikaa liki 8 tuntia.

Viina- ja tupakkaostoksiin saa kulumaan korkeintaan tunnin, vaatekaupatkin on nopeasti käyty läpi. Johonkin aika pitäisi saada kulumaan.

Kun taivaallinen Maiasmokk kohveineen ja kakkuineen on istuttu, on hyvä aika siirtyä viettämään loppupäivä Drink Bar & Grill -pubissa. Nimi on tylsä ja kuulostaa oikeastaan enemmän cocktaileilta kuin pubilta, mutta kyseessä on pub – harvinaisen miellyttävä sellainen. Sunnuntai-iltapäivänä happy hourin loisteessa ei asiakkaitta ollut ruuhkaksi, mutta se ei meitä nautiskelijoita haitannut. Listalta löytyi varmaan viitisenkymmentä pääosin pienpanimon olutta ja teemana pubilla tuntuikin olevan seinältä löytynyt No crap on tap -teksti. Meillä ihailuun päätyi mm. Óllenautin hyvin humalainen IPA. Samaan kompleksiin (osoite myös siis Müürivahe 15, seuraava ovi) kuuluu myös pubin olutkauppa, josta löytyy pari sataa erilaista olutta ja siideriä – myös olutlasien keräilijöille löytyy jotain!

Toki myönnän, että seikkailimme pubiin Brewdogien perässä (joita ei ollut listalla), mutta paikka vei sydämen ja tulee olemaan vakiopysähdyspaikka jatkossa Tallinnassa.

PS Romanttisempaan ruokailuun (mitä, eivätkö kaikki tahdo Vapianoon?) suosittelen In Vino Veritas -ravintolaa.

2014-02-09 15.01.44

2014-02-09 16.08.27

2014-02-09 16.21.23

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s