Onko Järvenpään frisbeegolfrata OK?

Väylä, missä kori?

Käytiin eilen ystävämme Jarkon kanssa heittelmässä frisbeegolfia. Tarkoitus oli mennä heittelemään Keravalle, mutta Keravan Keinukalliossa on aina frisbeegolf-seuran viikkokisat tiistaisin, joten Järvenpää oli lähin ja siten luontevin valinta.

Järvenpään rata on 9 väyläinen. Väylien pituudet vaihtelivat 60 – 160 metrin välillä. Rata oli todella kiva – välillä heitettiin suoraa pätkää nurmikentällä, välillä ylä- tai alamäkeen. Maisemat ovat Järvenpään frisbeegolfissa mitä parhaimmat, sillä rata sijaitsee Tuusulan järven niemenkärjessä (vähän kookkaampi vesieste ;). Paikalle on mentävä autolla (ellei ole järvenpääläinen ja reippaile paikalle pyörällä). Osoite radalle on Niemennokantie, 04400 Järvenpää. Rataa ei voi olla missaamatta kun paikalle menee – vieressä olevat lampaat ja tuulimylly ovat ainakin hyviä tuntomerkkejä! 😀

Ratakartan löydät TÄÄLTÄ.

Kori löytyi!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s